Personal training 

Bij Esthersize kun je persoonlijke en professionele trainingssessies verwachten die zijn afgestemd op jouw individuele behoeften en doelen. Esther is een Personal Trainer die naar jou komt om je te helpen bij het bereiken van jouw fitnessdoelen, zelfs als je medische  klachten hebt. Ze zal je begeleiden bij het beoordelen van je fitnessniveau, het ontwikkelen van een op maat gemaakt trainingsplan en het bieden van motivatie om je te helpen slagen.

 

Naast persoonlijke trainingssessies thuis biedt Esthersize ook de mogelijkheid om in groepsverband thuis te trainen. Dit kan een leuke en sociale manier zijn om samen met vrienden of familie te trainen en tegelijkertijd te werken aan fitnessdoelen.

 

Daarnaast biedt Esthersize ook online trainingssessies aan via Zoom. Dit kan handig zijn voor klanten die niet in de buurt wonen of die meer flexibiliteit willen bij het plannen van hun trainingssessies. In combinatie met een mooie app biedt Esther ook online training met een persoonlijke touch.

 

Door te werken met Esther van Esthersize kun je profiteren van haar ervaring en expertise op het gebied van Personal Training, ook bij medische indicaties. Zo kun je jouw fitnessdoelen beter bereiken en een gezondere levensstijl krijgen.